vrijdag 20 maart 2009

DAG 11


Thursday, March 19th

Donderdag stond in het teken van de Tonight Show, waar we Obama zouden zien. Daarvoor hadden we eerst nog een meeting bij Universal met de afdeling International Creative Affairs. Daar kregen we alles te horen over hoe Universal investeert in buitenlandse films. Ze vertelde dat ze ook een paar miljoen in de Nederlandse film De Storm geïnvesteerd hebben. Ze investeren alleen in commerciële films die hoogstwaarschijnlijk succesvol zullen zijn in hun eigen land. Nu maar hopen dat De Storm echt succesvol gaat zijn..
Daarna was in met de auto op weg naar Burbank, naar de Tonight Show van Jay Leno. We moesten erg lang wachten voordat we naar binnen mochten en ook was er een flinke security op de de been. Maar alles was goed geregeld en we konden zonder problemen naar binnen. Was erg leuk om Jay het publiek te zien opwarmen en toen begon de show echt. En dan zie je de president van Amerika, 15 meter van je vandaan het podium oplopen. Het publiek werd helemaal gek en het was ook echt erg indrukwekkend om Barack Obama in het echt te zien. Hij was ook nog eens erg grappig. Een fantastische belevenis om mee te maken! Na de show gingen we weer terug naar het hotel en s-avonds hebben we prima gegeten in Chinatown en s-avonds de Tonight Show op tv gekeken natuurlijk!

2 opmerkingen:

  1. Nou we volgen je hier op de voet. wat een enerverende weken zeg! Hoor je nu nog wat terug van die pitches, of is het alleen maar om een blijvende indruk neer te zetten? Mooie foto van het hoogste punt. Renske dacht dat ze je op TV had gezien. De Tonight Show met Obama was hier natuurlijk ook nieuws de hele dag. had je iets zwarts aan?
    Kijk alweer uit naar het vervolg. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Frans,

    ik heb volgende week verschillende afspraken met producenten nav mn pitch, dus hopelijk komt daar iets uit! Ik had geen zwarte kleren aan, dus denk niet dat jullie me gezien hebben. Sprak Meike nog via Skype vandaag en ze zei dat ze dit weekend weer gezellig naar jullie toekomt :) Prettig weekend en tot snel maar weer! Groetjes, Martijn

    BeantwoordenVerwijderen