donderdag 19 maart 2009

DAG 8

Monday, day 8, March 16th

Op maandag was er een afspraak voor ons gemaakt bij agentschap William Morris in Beverly Hills. Ze zijn gevestigd in een monumentaal pand aan Rodeo drive, de duurste buurt van heel Los Angeles.
Daar hadden we een gesprek met verschillende agenten die o.a regisseurs en acteurs vertegenwoordigen. Deze agenten hadden ook onze films gezien en waren erg benieuwd voor hoeveel geld we de films gemaakt hadden. Toen ze hoorden dat het voor erg weinig geld was allemaal, waren ze behoorlijk onder de indruk.
Ik was vooral benieuwd wanneer je aan een agent moet beginnen in Hollywood. Aangezien ze bij Universal zeiden dat je voor je eerste film nog geen agent nodig hebt, omdat ze met standaard contracten werken voor first-time directors bij alle studio's. Daar kan en agent niets aan veranderen.
Maar daar dachten ze bij William Morris heel anders over. Die raadden ons aan, dat zodra ze geïnteresseerd zijn in je, je een agent moet nemen. En een advocaat! Allebei onmisbaar in Hollywood.
Ook werd ons verteld dat ze hun potentiële nieuwe klanten benaderen, dus je hoeft ze niet zelf te bellen. Zodra ze horen dat er een nieuwe regisseur in de stad is of wanneer ze werk van hem of haar zien, dan nemen ze zelf contact met je op. Zo werkt het iig bij William Morris..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten