vrijdag 13 maart 2009

DAG 3

DAY 3 March 11th

Dag 3 was de dag dat we op de Marketing departement mochten kijken. We begonnen met het bijwonen van een staff meeting, waar de tv spots van Last House on the Left bekeken werden. Deze werden goed ontvangen. Daarna nog wat andere trailers met als uitsmijter de eerste vertoningen van de trailers van Bruno. 2 verschillende, waarvan de 2e aanzienlijk leuker was.
Daarna mochten we in een bioscoopzaaltje wat nieuwe trailers bekijken van de nieuwste films (o.a. the Hangover, T4, Drag me to hell)
Vervolgens werden we voorgesteld aan Adam, hoofd marketing. Hij stelde ons weer voor aan Julie Berk, zij is hoofd print. Een zeer energieke vrouw en erg vriendelijk. Zij is verantwoordelijk voor de print campagnes van films en press kitts. Ook had ze onze films gezien en vond BK erg goed gemaakt en erg eng. Ze was geobsedeerd om onze namen uit haar hoofd te leren.
In de middag zijn we op bezoek gegaan bij de afdeling postproduktie. Was alleen weinig tijd om bij een kleurkorrektie te kijken. Dat houden we nog tegoed.
Daarna kwamen we weer terug bij Adam. Hij liet ons test versies zien van trailers van de aller nieuwste films. Heel leuk om te zien hoeveel verschillende versies ze laten maken van 1 trailer. Dat een trailer soms onmogelijk is om te snijden bewees de trailer van de nooit uitgebrachte film. Er was geen touw aan vast te knopen en volgens Adam was het onmogelijk om deze film te marketen. Dus blijft hij op de plank liggen.
Hij vroeg aan ons wat we nog graag zouden willen doen hier en toen zei ik pitchen. Die kans wilde hij ons wel geven, dus mogen we volgende week allemaal 15 min. pitchen bij hem. Hij zei dat als hij het wat vond er echt iets uit kan komen. Hij vertegenwoordigt namelijk ook Rogue pictures, een nieuwe tak van Universal die horror maakt o.a Last house on the left.
Deze film hebben we s avonds als voorvertoning on the lot gezien, coole film.
S-avonds kreeg ik een mail van Adam Siegel (van Wanted 2) dat ik de 20ste bij hem mag komen pitchen, erg spannend allemaal!

Martijn out.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten